Skip to main content

Seminaari | T&K-hankkeet

Torstai 13.6. klo 8.30-10.30

T&K-hankkeiden riskinhallinta ja rahoitus

Järjestämme Helsingin toimistolla aamupäiväseminaarin, jossa keskitymme tutkimus- ja kehityshankkeiden (T&K) onnistumisen edellytyksiin, projektien riskienhallintaan, julkisen rahoituksen mahdollisuuksiin sekä tulosten kaupallistamiseen.

Aika ja Paikka

  • Päivämäärä: torstai 13.6.2024
  • Aika: 8.30-11.00
  • Sijainti: Berggren Oy, Helsingin toimisto, Eteläinen Rautatiekatu 10 A, 00100 Helsinki 

Berggren 6-2023 blogikoko_13

 

Ohjelma
  • 8.30-9.00 Aamupalaa tarjolla

  • 9.00-9.30 Riskien hallinta uudenteknologian kaupallistamisessa, Case ELLEGO, Terho Kaikuranta, Head of R&D and IPR, ELLEGO™ Powertec Oy, kertoo käytännön kokemuksia siitä, miten ELLEGO on navigoinut T&K-hankkeiden riskien ja rahoituksen haasteissa.

  • 9.30-10.00 Juristin vinkkejä T&K-projektien riskinhallintaan, Kaisa Fahllund, Partner, VP of Legal, Brands & Designs, Berggren Oy, jakaa asiantuntemustaan siitä, kuinka hallita T&K-projektien riskejä sekä sopimuksen että käytännön toiminnan näkökulmasta.

  • 10.00-10.30 IPR- ja lakipalveluiden julkisista rahoituksesta ja IPR:ien kaupallistamisesta, Mika Lehtinen, Partner, VP of IP Consulting, Berggren Oy, tarjoaa näkemyksiä julkisen rahoituksen hyödyntämisestä IPR- ja lakipalveluissa sekä siitä, miten tulosten IPR-oikeuksia voidaan kaupallistaa onnistuneesti.

  • 10.30-11.00 TK-rahoituksen kahdeksan pullonkaulaa, Aki Pohjola, toimitusjohtaja, Grants Funding Oy, pureutuu T&K-hankkeiden rahoituksen maailmaan, keskittyen erityisesti rahoituksen kahdeksaan yleisimpään pullonkaulaan. Saat vastaukset siihen, millaiset rahoitusinstrumentit ovat saatavilla tutkimus- ja kehitystoimintaan, miksi T&K-rahoituksen pitäisi kiinnostaa jopa yritysten omistajatasolla, ja mitkä ovat tyypilliset kompastuskivet rahoitushaussa.


Kenelle seminaari on suunnattu?

Seminaari on suunniteltu mm. pk-yritysten omistajille, teknologia-, kehitys- ja IPR-johdolle sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita T&K-hankkeiden optimoinnista, rahoitusmahdollisuuksista ja innovaatioiden kaupallistamisesta.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan ja oppimaan!

Ilmoittautuminen:
Varmista paikkasi ilmoittautumalla pikaisesti! Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot:
Tarvitsetko lisätietoja? Ota yhteyttä: anu.flink@berggren.fi

Ilmoittautuminen