Teknologia ja keksinnöt

Autamme nostamaan patentoinnin avulla yrityksesi arvoa ja varmistamaan liiketoiminnan kilpailuetujen toteutumisen.

Teknologia ja keksinnöt

Keksintösi voi olla ennen julkaisematon tuote tai laite, jolle voi hakea patenttia tai hyödyllisyysmallia liiketoimintasi kannalta tärkeille markkinoille.

Keksintö kannattaa suojata, sillä hyvin laaditun patentin avulla voit estää kilpailijoita kopioimasta keksintöäsi. Laadukas patentti ei suojaa pelkkää keksintöä tai keksinnön mukaista tuotetta, vaan myös keksinnöllä tehtävää liiketoimintaa. Autamme nostamaan patentoinnin avulla yrityksesi arvoa ja varmistamaan liiketoiminnan kilpailuetujen toteutumisen.

  • Laaja huippuosaamisemme juuri oikealta teknologia-alueelta varmistaa suojaamisen onnistumisen
  • Kehittyneet toimintamallimme ja pitkä kokemuksemme takaavat patentointiprosessin sujuvuuden ja laadun.
  • Toimintamme Euroopassa ja USA:ssa sekä kehittynyt kumppaniverkostomme varmistavat suojaamisen onnistumisen globaalisti

SuojaaminenIkoni_uusi

Ota yhteyttä

Taru-Kallio-Nyholm

Taru

Kallio-Nyholm

Paula-Sailas

Paula

Sailas

hannu_halmetoja_bolg_author

Hannu

Halmetoja

mika_laajalahti_blog_author-1

Mika

Laajalahti

Keksintömetsästys®

Keksintömetsästys® -palvelumme auttaa yritystä löytämään tuotekehitykseensä rohkeita, vielä tallaamattomia ideapolkuja, joista voi jalostua uusia suojattavia keksintöjä. Menetelmämme perustuu tekniikan alaa tuntevien, kokeneiden patenttiasiamiesten sekä yrityksen keksijöiden ja muiden valikoitujen sidosryhmien väliseen tiiviiseen työpajaan. Tämän tuloksena syntyy usein uusia, rohkeita ja jopa patentointivalmiita ideoita prosessoitavaksi.

"Yhteistyö Berggrenin kanssa on asiallista sekä ammattitaitoista, mutta samalla tietyllä tapaa leppoisaa. Saamme sitä mitä haluamme ja homma toimii. Me olemme tyytyväisiä Berggreniin. Toivottavasti Berggren on tyytyväinen myös meihin."
 
- Pekka Lindroos,  lakiasiainjohtaja Hartwall -
"Kolmikirjaiminen ZEF-kirjainlyhenne toimii lähes millä kielellä vain, mikä lisäsi sen suojaamisen haastavuutta. Sitä on kuitenkin onnistuttu suojaamaan muun muassa IT-alan tavaramerkkiluokassa, joka on yksi vaikemmista. " 
 
- Jaakko Alasaarela, toimitusjohtaja ZEF Oy-
"Yhteistyömme Berggrenin kanssa alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun meillä oli tarve saada apua patentointiprosessin hoitamiseen. Berggren on auttanut koko patentointiprosessin kehittämisessä alkaen keksintömetsästyksen järjestämisestä keksintöohjesäännön ja palkitsemiskäytäntöjen luomiseen asti."
 
- Veikko Juusola, tuotekehitysjohtaja M-Files Oy"-

Sytymme ideoistasi tänään ja huomenna.

Tarjoamme huippuosaamisen, kokonaisvaltaiset palvelut ja digitaaliset ratkaisut kaikkiin IPR-tarpeisiisi.
Ota meihin yhteyttä!